Een artikel of advertentie in Leidsche Rijn Magazine is dé manier om de bewoners van Leidsche Rijn, Vleuten-De Meern e.o. te bereiken en je zichtbaarheid te vergroten. Alle ideeën zijn bespreekbaar: van een eenmalig artikel tot een terugkerende rubriek en meer.

Opgemaakte advertenties in de juiste maten kunnen als certified PDF worden aangeleverd. Heb je geen geschikte advertentie op de plank liggen? We helpen je graag met het maken van een mooie, aansprekende advertentie op maat!

Verschijningsdata magazine in 2020:
• Editie 21: begin maart 2020
• Editie 22: begin juli 2020
• Editie 23: begin september 2020
• Editie 24: begin december 2020

Wil je onze advertentietarieven opvragen of wil je meer weten over advertenties, branded content of andere mogelijkheden om samen te werken? Neem dan even contact met ons op!

Diana Unk – 06-44 08 02 49 – diana@leidscherijnmagazine.nl
Anoek Roodenburg – 06-24 44 58 24 – anoek@leidscherijnmagazine.nl

 

Algemene informatie Leidsche Rijn Magazine

Titel: Leidsche Rijn Magazine
Uitgeverij: EigenLR
Verschijningsfrequentie: 5 keer per jaar
Formaat: 230 x 285 mm (bxh)
Omvang: 68 pagina’s
Oplage: 12.000
Verspreiding: Leidsche Rijn Magazine is goed zichtbaar in Leidsche Rijn e.o. en de respons is hoog. We verspreiden het magazine via ruim 100 distributiepunten in Leidsche Rijn, Vleuten, De Meern, Haarzuilens en Harmelen (boekhandel KEES, winkels, supermarkten, bibliotheken, sportverenigingen, gezondheidscentra, culturele instellingen, horeca, scholen, buurthuizen etc.). Ook liggen er exemplaren in alle wachtruimtes van St. Antonius Ziekenhuis en op de leestafels in wachtkamers van tandartsen, kappers etc. 

Alle edities zijn online te lezen (en te delen) via deze website.