Een artikel of advertentie in Leidsche Rijn Magazine (LRM) is dé manier om de bewoners van Leidsche Rijn, Vleuten-De Meern e.o. te bereiken en je zichtbaarheid te vergroten. Alle ideeën zijn bespreekbaar: van een eenmalig artikel tot een terugkerende rubriek en meer.

Opgemaakte advertenties in de juiste maten kunnen als certified PDF worden aangeleverd.
Heb je geen geschikte advertentie op de plank liggen? We helpen je graag met het maken van een mooie, aansprekende advertentie op maat!

Je kunt ook offline promotie (advertentie of artikel in LRM) en online promotie (promotie via onze  site, nieuwsbrief LRM.TUSSENDOOR en social media) combineren. Informeer naar de mogelijkheden!

Verschijningsdata LRM 2022:
* voorjaar #26: begin april 2022
* zomer #27: begin juli 2022
* najaar/winter #28: november 2022

Wil je de advertentietarieven opvragen of wil je meer weten over advertenties, branded content of andere mogelijkheden om samen te werken?
Neem dan even contact op! info@leidscherijnmagazine.nl  of bel 06-44 08 02 49 

Algemene informatie

Titel: Leidsche Rijn Magazine
Verschijningsfrequentie in 2022: 3 x per jaar 
Formaat: 230 x 285 mm (bxh)
Omvang: 84 pagina’s
Oplage: 10.000
Verspreiding: LRM is goed zichtbaar in Leidsche Rijn e.o. en de respons is hoog. We verspreiden het magazine via ruim 100 distributiepunten in Leidsche Rijn, Vleuten, De Meern, Haarzuilens en Harmelen (boekhandel KEES, winkels, supermarkten, bibliotheken, sportverenigingen, gezondheidscentra, culturele instellingen, horeca, scholen, buurthuizen etc.). Ook liggen er exemplaren in alle wachtruimtes van St. Antonius Ziekenhuis en op de leestafels in wachtkamers van tandartsen, kappers etc.

Alle edities zijn online te lezen (en te delen) via deze website.