Lichter in de lente

26 april 2022

Met de hulp van Vida Vitaal sta je er niet alleen voor

Het is weer lente! Klaar met de kou, het donker, binnen blijven en op de bank hangen onder een dekentje. Het is tijd om lekker naar buiten te gaan en volop te genieten van de zon. Zie je jezelf al zitten op een terras met je leukste outfit aan? Of zit je zomergarderobe net wat strakker dan je eigenlijk zou willen? De coaches van Vida Vitaal helpen al jaren mensen bij het verliezen van gewicht. Met succes! Bij hen krijg je de juiste begeleiding naar een slank en gezond leven.

Weer lekker in je vel

De coaches van Vida Vitaal zijn ervaringsdeskundig als het gaat om gewicht verliezen en een nieuwe balans vinden. Want het behaalde resultaat wil je natuurlijk behouden. Niet voor even, maar voor altijd. Schakel je de hulp van Stein en Gioya (foto) in, dan weet je zeker dat je er niet alleen voor staat. Zij bieden professionele begeleiding in hun praktijken in Vleuterweide, De Meern en Woerden. Daarnaast zijn ze 24/7 bereikbaar voor al je vragen. Voor je het weet ben jij weer helemaal klaar om onbeperkt te genieten van de warme zonnestralen op je huid.

Verander je mindset

Bij Vida Vitaal wordt er gewerkt volgens een effectief driestappenplan. In de eerste stap wordt er zo snel mogelijk toegewerkt naar het gewenste resultaat. Zodra je weer lekker in je vel zit, ga je je lichaam weer in balans brengen en ondertussen krijg je inzicht in je oude gedragspatronen. Daardoor verandert je mindset en leer je hoe je het jojo-effect kunt voor­komen. Als laatste ga je deze nieuwe gewoontes toepassen in je leven, waardoor je je resultaten voor altijd leert behouden. Tijdens dit gehele traject staan de coaches van Vida Vitaal aan je zijde. Geheel kostenloos.

De begeleiding van Vida Vitaal is er dus niet alleen op gericht om je op korte termijn op het juiste gewicht te krijgen. Het gaat om een langetermijnstrategie, waarbij het veranderen van oude patronen centraal staat. Je gedrag van vandaag is je resultaat van morgen. De coaches begeleiden je naar een nieuwe leefstijl, waarbij je niet steeds hoeft te letten op wat je eet. Je vindt een nieuwe balans, waardoor je op gewicht blijft en je je gezonder en energieker voelt. It’s a total lifechanger.

Dat ondervond ook Marja: ‘Mede door de steun van mijn coach kon ik doorzetten en vlogen de kilo’s eraf. Een enorme stok achter de deur. Vijf maanden later ben ik 24 kilo afgevallen en ik voel me beter dan ooit! Ik slaap beter, heb minder hoofdpijn, ben vrolijker en m’n huid en nagels zijn stukken gezonder.’

vidavitaal.nl/lichterindelente

voor/na foto’s Marja