De zoetste tips voor onder de kerstboom

18 december 2022

Sweet Wonders: de zoetste tips voor onder de kerstboom

Net buiten Leidsche Rijn Centrum zit de heerlijkste patisserie van heel Leidsche Rijn: Sweet Wonders. Het kerstassortiment is ook dit jaar weer verrukkelijk.

Bij Sweet Wonders wordt het gebak naar net even een hoger niveau getild. En niet alleen het gebak, ook de dubbel gevulde kogelbonbons zijn een ware lust voor oog en mond. Voor deze kerst heeft Sweet Wonders drie nieuwe gebakjes ontwikkeld en een heerlijke taart die zelfs voor dessert kan doorgaan. Ook het oude vertrouwde gebakje met chocolade en caramel is weer toegevoegd aan het kerstassortiment. Met daarin verder, onder meer: een heerlijke kersttaart, een hazelnootpralinegebakje, een aardbei-pannacottagebakje en een sinaasappel-kerstgebakje.

Alles in kerstsfeer

Al het het gebak en de bonbonboxen hebben bijzondere kerstgerichte namen. Zo hoopt Sweet Wonders je aan het denken te zetten. Leuke kerstfilms en liedjes brengen je alvast in de kerstsfeer. Ook bij het andere gebak en de andere bonbonboxen zijn de namen bedacht om over na te denken. Net als alle smaken die worden gebruikt in de patisserie. Zoek je nog een cadeau voor onder de kerstboom? Sweet Wonders heeft drie verschillende bonbonboxen. Met zowel alcoholvrije bonbons als bonbons met alcohol en een mixbox.

Linda en Alex

Het team achter Sweet Wonders bestaat uit Alex en Linda. Bij Linda zat de passie voor de patisserie er al vroeg in. Ze begon ooit met vrolijke verjaardagstaarten en sinds haar opleiding tot patissier wijdt ze zich aan de creaties van patissier waardige producten. Alex is de laatste jaren meegezogen in het enthousiasme van Linda. Zijn ideeën voor smaakcombinaties in onder meer de bonbons geven net dat tikkeltje extra. Alex neemt geen genoegen met een goede smaak, nee het moet een topsmaak zijn. Samen vormen ze dan ook het perfecte duo.

Bestel online

Sweet Wonders heeft nog geen direct verkooppunt. Alles gaat op bestelling. Dus kijk snel op www.sweetwonders.nl voor meer info, smaken en bestellen. Laat je meenemen naar een heerlijke verrassing voor oog en mond voor deze kerst. Volg Sweet Wonders ook op Instagram: sweet_wonders_utrecht en op Facebook: Sweet Wonders.