KUNST-KERST-KADO Ateliershop

11 december 2020

Geef kunst kado met kerst! Na de succesvolle editie van vorig jaar organiseren kunstenaars van @kunstint voor de tweede keer KUNST-KERST-KADO. Dit jaar zijn ook gast-kunstenaars uitgenodigd en is er nog meer variatie in kunst te bewonderen en te koop voor eerlijke prijzen.

In deze tijd van corona, van veel binnen blijven en veel leuks dat is afgelast, willen de kunstenaars van @kunstlint toch iets aanbieden. En kunst moet bewonderd worden en daar zijn bezoekers voor nodig. Je bent van harte welkom! 

@kunstlint is een collectief van kunstenaars uit het stadsdeel Leidscherijn, Vleuten, De Meern die zich samen willen sterk maken voor kunst in hun stadsdeel.

< tekst loopt door onder de foto > 

Artikel Maximoes Leidsche Rijn

De volgende kunstenaars van @kunstlint zijn vertegenwoordigd in de KERST-KUNST-KADO Ateliershop:

De gast-kunstenaars zijn:

KUNST-KERST-KADO wordt gehouden in het atelier van Martha Goedings in het prachtige Máximapark, aan de Alendorperweg 10a in Vleuten.

In het atelier is voldoende ruimte om afstand te houden. Bezoekers worden gevraagd een mondkapje te dragen, handen te desinfecteren en zich aan de looproute te houden.

De KUNST-KERST-KADO Ateliershop is open op donderdag tot en met zondag, 10 t/m 13 december en 17 t/m 20 december, van 13.00-17.00 uur.