Modeshow MOSYNE wintercollectie 2018

2 oktober 2018

Aan het begin van ieder nieuw seizoen organiseert MOSYNE een modeshow in het sfeervolle Oude Stadhuis in IJsselstein. Dit keer presenteerden 6 prachtige modellen de nieuwe wintercollectie 2018.

MODESHOW MOSYNE GROOT SUCCES

De collectie van MOSYNE is geheel op gevoel samengesteld met unieke items uit een twintigtal bekende en onbekende merken. Er is voor ieder wat wils en het zijn allemaal items waar het team van MOSYNE blij van wordt. En dat zag je terug in de presentatie!

De show duurde ongeveer een uur en er waren in totaal 130 bezoekers, verspreid over twee shows. De bezoekers zijn veelal vaste klanten, die een vriendin, zus of buurvrouw meenemen voor een gezellig middagje uit én voor een kennismaking met de verschillende merken en stijlen die de collectie van MOSYNE biedt. Na afloop van de show werd een kledingbon van SUMMUM Woman t.w.v. € 100 en een leren tas verloot.

De wintercollectie werd zeer enthousiast ontvangen en de klanten stroomden na de show door naar de nieuwe winkel in de Benschopperstraat 28, waar het team van MOSYNE hen opwachtte met een hapje en een drankje. 

<tekst loopt door onder de video’s> 

I’m every woman, it’s all in me

MODEBEELD WINTER 2018

Monique Kuipers-Van Os, eigenaresse van MOSYNE: ‘De mode is in tijden niet zo expressief geweest, more is more, met veel kleur en dessins. De échte durfal combineert meerdere prints en dessins. De belangrijkste nieuwkomer in het kleurenpallet is Lilac. Verder heeft de nieuwe collectie highlights van glitterend lurex, glim en disco shimmer, maar ook stoere elementen en zakelijke looks. Je draagt het allemaal! Girly met veel ruches, bloemen en ruiten, kant en aaibare materialen, maar wel stormproof met een mannenpak of een doorleefde denim. ‘I’m every woman, it’s all in me’, zingt Chaka Khan. Elke vrouw heeft vele kanten. Je kunt telkens een ander facet van je persoonlijkheid laten zien, je hoeft je niet tot één stijl te beperken.’

10% korting op nieuwe collectie voor LRM-lezers

Tegen inlevering van de moderubriek van MOSYNE op pagina 41 van ons herfstnummer ontvang je 10% korting op de nieuwe collectie!

Houd voor info over de volgende modeshows van MOSYNE de Facebookpagina of site in de gaten. 

 

Modeshow MOSYNE IJsselstein
Moderubriek MOSYNE in herfstnummer Leidsche Rijn Magazine
Modeshow najaarscollectie 2018 MOSYNE IJsselstein