Ons eerste eigen covermodel: Marjolein

4 november 2020

Voor eerdere covers gebruikten we altijd foto’s uit een van de artikelen in dat nummer of mooie foto’s uit het archief van onze fotograaf Wim van IJzendoorn. Dit keer hebben we voor het eerst een eigen covermodel: Marjolein de Boer uit Terwijde. 

 

Marjolein: ‘Ik zag jullie oproep op Instagram en dacht: leuk! Vroeger wilde ik altijd model worden en toevallig dacht ik daar de laatste tijd weleens aan. Dus ik heb mijn stoute schoenen aangetrokken en jullie gemaild. Best spannend, want ik ben normaal gesproken vrij bescheiden. Eerlijk gezegd verwachtte ik niet dat jullie voor mij zouden kiezen. Echt superleuk!’ 

Marjolein is 42 jaar en woont al tien jaar in Leidsche Rijn. ‘Ik kom uit Arnhem, mijn man uit Amsterdam. Voordat we naar Leidsche Rijn kwamen, woonden we twee jaar in Amerika. We hadden niet gedacht dat we zo lang zouden blijven, maar onze jongens van 8 en 10 jaar hebben alles hier. Het is echt een fijne plek om te wonen, we zijn helemaal happy!’ 

‘Zeven jaar geleden heb ik een carrièreswitch gemaakt. Ik ben nu ‘on a mission’ om coaching laagdrempeliger en minder zweverig te maken en uit de sfeer van hulpverlening te krijgen. Ik heb daarvoor de ‘Check In‘ bedacht. We gaan twee keer per jaar naar de tandarts, laten onze auto elk jaar keuren, maar onze mindset laten we ongemoeid, totdat we in een burn-out belanden. Hoe mooi zou het zijn als je af en toe checkt of je nog doet wat je wilt doen, je gedachten ordent en met nieuwe inspiratie en energie verder kunt? Met mijn Check In laat ik zien dat je daarvoor echt geen lang, duur coachingstraject nodig hebt.’ 

‘De fotosessie in het Máximapark was hartstikke leuk! Diana en Wim waren heel relaxed en dat zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde. Erg leuk om deze ervaring op te mogen doen.’ 


Gezocht: covermodellen! Dat mag ook samen met je broer/zus, vriend/vriendin, buurvrouw/buurman, verzin het maar. Iets voor jou/jullie? Meld je aan!