Persrelease documentaire Old Passioned in Vleuten

20 december 2017

In ons herfstnummer stond een artikel over het project Old Passioned (zie ook hieronder). Afgelopen donderdag waren we bij de persrelease van de film Old Passioned van filmmaker Hans den Hartog in Raadhuis Vleuten. Wat een mooie locatie en wat een oprechte, ontroerende en ook grappige documentaire!

Old Passioned gaat over vier markante ouderen, die maar niet van stoppen weten: zwemkampioene Marianne Maandonks (91), karateleraar Hans Harthoorn (74), naaktmodel Maria Vliegen (73) en goochelaar Wim van Dokkum (78), tevens verdienstelijk drummer in de Dixie Daddies. Alle vier gaan ze onvermoeid door met hun bestaande werk, of met de nieuwe carrière die ze startten na hun 65ste.

Filmmaker Hans den Hartog uit Vleuten en drie van de vier hoofdpersonen waren aanwezig bij de persrelease voor het nagesprek, met de vierde was een live chat. Tip van alle vier voor een energiek leven, ook op oudere leeftijd: blijf bezig, zowel lichamelijk als mentaal. Zwemkampioene Marianne zei het het mooist: ‘Oh, ga toch niet achter die ramen zitten, sla ze kapot en ga eruit.’

Wil jij de documentaire ook graag zien? Filmmaker Hans den Hartog is met diverse omroepen in onderhandeling en Old Passioned zal t.z.t. ook te zien zijn op zijn eigen Vimeo-kanaal. Meer info en de trailer van de film vind je op: www.oldpassioned.nl/documentaire/.