Showman’s Fair is in town!

15 augustus 2018

Showman’s Fair is in town!

Woensdagmiddag trok Showman’s Fair Flying Festival al door Leidsche Rijn Centrum, Lombok en Oog in Al (bekijk de foto’s die onze fotograaf Wim van IJzendoorn in Leidsche Rijn Centrum maakte hier: http://wqd.nl/vioK). Vanaf morgen (donderdag 23 augustus) kun je 4 dagen lang genieten van de vele voorstellingen, muziek, dans en festivalsfeer op het Berlijnplein. 

Wie? Wat?

De rondreizende Showman’s Fair is een initiatief van de maker van theaterfestival de Parade, Terts Brinkhof. In de Showman’s Fair combineert hij het laagdrempelige van circus en kermis met moderne podiumkunsten. Voor € 3 per voorstelling kun je voorstellingen bezoeken in een intieme sfeer met direct contact tussen artiesten en publiek. Er zijn viertien podia en een klein vast theatergezelschap. Dit gezelschap wordt aangevuld met lokale acteurs, dansers, performers, muzikanten, dj’s, circusartiesten, kermiskunstenaars en koks. Er is een super gevarieerd programma voor groot en klein van o.a. theater, poëzie, funky muziek, stand-up comedy, poppentheater, circusacts, dans èn burlesque. Het hele programma vind je hier: https://showmansfair.nl/shows/. 

Hoe? 

De Showman’s Fair opent elke middag met een Grande Parade over de Parijsboulevard in Leidsche Rijn. Daarna zijn er korte optredens in de festivaltenten, waarbij je kunt zappen van de ene naar de andere voorstelling. Tussen de voorstellingen door kun je terrashangen onder de oude perronkappen op het Berlijnplein. 

Om zes uur gaat iedereen aan tafel. Na het gezamenlijke diner starten de tentvoorstellingen weer. De avond wordt afgesloten met een band. Dansen mag! 

Je kunt komen wanneer je wilt, wel of niet mee eten, veel of weinig voorstellingen bezoeken, … wat jij wilt. Entree tot het festivalterrein is gratis! 

Waar? Wanneer?

Op het Berlijnplein in Utrecht (vlakbij de Gele Brug, Leidsche Rijn Centrum, Pathé Utrecht Leidsche Rijn en NS-station Leidsche Rijn Centrum)

Van donderdag 23 t/m zondag 26 augustus

Vanaf 14.00 tot 0.00 uur (zondag tot 22.00 uur)

Entree gratis, voorstellingen € 3 

Showman’s Fair diner dagelijks € 17,50

Meer info: www.showmansfair.nl 

Wij zijn er in ieder geval donderdagavond, vrijdagmiddag en zondag. Zien we je daar?