Spelen is leren

15 december 2021

Al meer dan 30 jaar verzorgt Schoonderwoerd trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en groei. Sinds 2015 doen ze dat op fietsafstand van Leidsche Rijn, in het Landhuis in de Stad midden in het prachtige Park Oog in Al. 

Kom spelenderwijs in jouw spiegel kijken! 

Een spiegel en speeltuin

Mede-eigenaar Karlijn Wijers vertelt: ‘Bij Schoonderwoerd krijgen deelnemers de kans om, in een veilige omgeving, te experimenteren met nieuw gedrag. Dat doen we door ze op een speelse, positieve manier uit te dagen om anders te kijken naar hun huidige gedragsstijl en ze te verleiden om een andere stijl uit te proberen. Iedere professional zou af en toe in de spiegel moeten kijken, want kleine veranderingen kunnen al een groot verschil maken in de resultaten die je boekt.’ 

‘Wij zijn ervan overtuigd dat jij alle hulpbronnen in huis hebt om al jouw doelen te bereiken.’

Karlijn Wijers

mede-eigenaar, Schoonderwoerd

Persoonlijke aanpak

De trainingen bij Schoonderwoerd zijn kleinschalig en persoonlijk. Karlijn: ‘Door middel van teamoefeningen en serious gaming gaan we aan de slag met belangrijke, herkenbare thema’s. We werken met kleine en zeer diverse groepen van maximaal tien personen. Zo kunnen we écht de diepte in. De verschillende visies van de deelnemers zorgen voor waardevolle en aanvullende invalshoeken.”

Het Landhuis vormt een warme, fijne omgeving met een huiselijke sfeer. Het omliggende park wordt volop gebruikt. Als het weer het toelaat, gaan de deelnemers naar buiten. Kortom: een prettige plek om aan jezelf te werken. 

< tekst loopt door onder de foto! > 

Gratis kennismaken met Schoonderwoerd

Wil jij nog meer uit je leven en loopbaan halen en kun je daarbij wel wat hulp gebruiken? Neem dan een kijkje bij het trainingsaanbod op de website van Schoonderwoerd. Karlijn: ‘We bieden ruim 30 groepstrainingen en 20 online trainingen op het gebied van communicatie, samenwerken, leiderschap, loopbaan, mobiliteit, persoonlijke effectiviteit, vitaliteit & werkplezier. We verzorgen opleidingen van 10-15 dagen bij ons in het Landhuis, maar ook korte online workshops van 2 uur. Denk hierbij aan concrete skills als focus- en timemanagement en presenteren. De best lopende trainingen zijn op dit moment Effectief beïnvloeden, Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) en LinkedIn vaardigheden.

Meer weten over ons trainingsaanbod en de werkwijze van Schoonderwoerd? Kijk op onze website. Of bel ons gewoon: vinden we leuk!’

 

Trainingsbureau Schoonderwoerd
Landhuis in de Stad
Park Oog in Al 1, Utrecht
www.schoonderwoerd.nl
030-2934899