Supervrouwen bestaan wel!

25 oktober 2022


Supervrouwen bestaan wel!

En jij bent er één van …

Heb jij een veeleisende baan, een druk sociaal leven, kinderen en wil je misschien ook nog sporten? Dan herken je vast de spagaat waar je regelmatig in komt en de druk die het met zich meebrengt om elke dag alles te doen wat je belangrijk vindt. Je holt soms zo achter de feiten aan dat je niet de vriendin, partner, moeder en collega bent die je eigenlijk wilt zijn. Was je maar een supervrouw, dan kon je alles tegelijk!

Goed nieuws: jij bent al een supervrouw en daarvoor hoef je niet alles tegelijk te kunnen. Een echte supervrouw kiest voor wat ze zelf belangrijk vindt en kan haar positieve energie behouden. Maar als het zo simpel was, had je dat al lang zo gedaan. Om écht in je kracht te komen, is grondig zelfonderzoek nodig. En daar gaan we je bij helpen. Met concrete tools en prikkelende vragen in een veilige, vertrouwde omgeving.

Met een klein beetje hulp kan ook jij meer geluk en rust vinden in je hectische bestaan. In het schitterende Park Oog in Al vind je trainingsbureau Schoonderwoerd in het Landhuis in de Stad. Al meer dan 35 jaar faciliteert deze coöperatie particulieren, verschillende organisaties zoals banken en gemeenten om meer uit hun mede­werkers te halen. En nu is het tijd om kennis te maken met jou.

Aan het woord is de ervaren trainer en mede-eigenaar Marie-José Huffmeijer. Zij legt uit hoe haar training Supervrouw jou kan helpen bij het (her)vinden van jouw superkrachten en balans.

Hoe kwam je er op om een training te maken specifiek voor vrouwen met een druk professioneel en sociaal leven?
“Ik was regelmatig kritisch naar mijn man, ongeduldig naar mijn kinderen, en genoot niet meer van het werken met mensen, zoals ik eerder wel deed. Typisch een geval van alle ballen in de lucht: carrière maken, drie opgroeiende kinderen, een drukke man, en een gevuld sociaal en sportief leven. Dat ging jaren goed, want ik heb veel energie, ben positief ingesteld en zie altijd mogelijkheden. Toch voorzag ik op dit moment een burn-out, want ik had allerlei klachten. Die burn-out kwam gelukkig niet, maar de slapeloze nachten en angstklachten wel.

Mijn verhaal bleek natuurlijk niet uniek, en mijn jarenlange ervaring met training in persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit ben ik op een concrete manier gaan inzetten. Voor mezelf, en voor vele vrouwen met mij. Ik ben zo trots op de vele enthousiaste deelnemers de afgelopen jaren die na de training echt hun superpower terug hebben gevonden.”

Hoe verwerk je deze inzichten in jouw training Supervrouw?
“We gaan aan de slag met kiezen wat écht van belang en waardevol is voor jou. We hebben het over begrenzing, werken aan je energiehuishouding en het doorbreken van niet-helpende patronen. Ook onderzoeken we waar de gedachten van je innerlijke criticus vandaan komen. Daarnaast staat dat we juist meer aan de slag gaan met mildheid en zelfcompassie.”

Gun het jezelf in de
Supervrouw te stappen
die je van binnen al bent!

Met de STAP-regeling krijg je € 1.000 korting!
Wil je meer weten over Schoonderwoerd, onze werkwijze en de trainingen die wij verzorgen? Ga dan naar onze website via de QR-code op deze pagina of mail naar info@schoonderwoerd.nl.

www.schoonderwoerd.nl
Landhuis in de Stad
Park Oog in Al 1, 
Utrecht