Steun onze horeca

16 januari 2021

De ‘lockdown’ is verlengd, een versoepeling van de maatregelen duurt minimaal nog een paar weken. Ook wij kijken enorm uit naar het moment dat er weer sportwedstrijden en evenementen georganiseerd kunnen worden en de theaters, bioscopen, musea, winkels, restaurants etc. hun deuren weer mogen openen. 

SEE YOU @leidscherijn 

Voor ons is deze periode makkelijker vol te houden als we uit kunnen kijken naar iets leuks. Zoals een afspraak met vrienden om lekker te gaan eten zodra het weer kan. Daarom bedachten we een kaartenactie, zie hieronder. De rode tekst op de achterkant kun je zelf invullen!

Verras alvast iemand met dit kaartje! 

En spreek dan ook echt, zodra het weer kan, zoveel mogelijk buiten de deur af, bij een van ‘onze’ restaurants. We hebben lang genoeg thuisgezeten en de horecaondernemers hebben onze steun echt hard nodig. 

Je kunt de kaart hier downloaden en vervolgens printen of mailen, maar we verloten ook 5 setjes van 3 kaarten.
Meeloten? Mail ons: info@leidscherijnmagazine.nl. Vrijdag 22 januari maken we de winnaars bekend (via mail, FB en Insta). 

Hou vol & take care! 

 

 

Steun ‘onze’ restaurants 

Om ‘onze’ horecaondernemers in Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern te steunen hebben we eerder al een lijst gemaakt met lokale restaurants waar je heerlijke gerechten kunt afhalen (of laten bezorgen). Een thuisdiner of borrelhappen bestellen is op dit moment de makkelijkste én lekkerste manier om deze ondernemers te helpen om deze periode door te komen!