VOL ondernemer van het jaar bekend

8 juli 2022

Vrouwelijke Ondernemer Leidsche Rijn van het jaar bekend

Eind juni werd Latifa Barou, advocaat en eigenaar van Inhouse Lawfirm, verkozen tot Ondernemer van het jaar.  Voor de negende keer organiseerde vereniging VOL (Vrouwelijke Ondernemers Leidsche Rijn) deze verkiezing, waarbij bekeken wordt welke vrouwelijke ondernemer uit de buurt deze prestigieuze titel verdient.

 VOL gebruikt drie woorden om te vertellen wie zij zijn en wat ze belangrijk vinden: waardeVOL, succesVOL en liefdeVOL. De ondernemers in het netwerk zijn dat stuk voor stuk, ieder op haar eigen manier. Zo dus ook Latifa.

Latifa nam de wisseltrofee – een beeldje van een volle vrouw genaamd de VOL-lerd – trots in ontvangst. Het applaus was oorverdovend. Want wat een terechte winnaar!

Dit is wat de ondernemers in VOL over Latifa zeggen:

“Zichtbaar. Gedreven. Met lef.”

‘Krachtige ondernemer die kansen ziet en benut.”

“Mooi hoe ze ook eerlijk deelt hoe haar enthousiasme en doelgerichtheid een valkuil kan worden.”

“Warme, betrokken persoonlijkheid.”

“Bijzonder en toch gewoon herkenbaar.”

“Latifa zet zich maatschappelijk in voor inclusiviteit en participatie.”

“Haar aanwezigheid als VOL lid: warmte, humor, kracht en ambitie.”

“Een echte netwerker en verbinder.”

“Een voorbeeld van hoe je onderneemster, werkgeefster, moeder, vrijwilligster kunt zijn in (maatschappelijke) betrokkenheid.”

Latifa zelf blijft er bescheiden, misschien zelfs verlegen onder: “Ondernemen is kansen pakken, risico’s nemen, anticiperen en vooruitkijken. Het is een prachtig vak. Daarom help ik graag ondernemers om succesvol te zijn en te blijven.”

Meer informatie over Latifa en Inhouse Lawfirm: https://www.inhouselawfirm.nl

Ben je vrouw, ondernemer en woon- of werkzaam in Leidsche Rijn, Vleuten, De Meern of Haarzuilens? En herken je je in de woorden waardeVOL, succesVOL en liefdeVOL? Ga dan zeker een keer kijken bij VOL: https://lnkd.in/eUCcFUZs.